Dag lieve lezers
Ik hoop natuurlijk dat je het soms leuk vindt wat ik schrijf en hoe we dat allemaal aanpakken op de website. Ook dit vereist een flinke smak aan passie en inzet. Dit wordt met liefde gedaan. Leuk te weten is dat er steeds meer mooie producten op de website te verkrijgen zijn. Allerlei fijns zoals honing, kaas en brood. Deze worden handmatig gemaakt. Pure ambacht.
En de kaasboer heeft aan mij een goeie.
Loop net weg bij mijn lievelingskaasboer "Le Cockelon" in Koog a/d Zaan.
Veelste veel weer.
Want naast ambachtelijke producten kan je hier proeven, kijken naar al dat moois. De beste worsten, kazen en balsamico's van 50 jaar oud. Kletsen kan je erover met de kenners. Discussiëren en herkenning voelen als er bij beide opnieuw een smaakbom in de mond afgaat. "Deze moet je anders even proeven". Pure ambacht op alle vlakken.
Onder de mensen zijn op deze manier, naast weglopen met kwaliteit en verschillende stukjes levensvreugd is goud.
En daarom trek ik weer m'n portemonnee. Euuhhh die thuis lag dus.
Zeer gênant nadat je net heb lopen opscheppen over je favoriete kaviaar.
Ik kreeg de buit gelukkig mee. Kom er al ff.
En je moet het maar net kunnen betalen of ervoor over hebben.
Want winkelen is pittig prijzig geworden. En de kwaliteit van bewerkt voedsel neemt af. En ligt vaker in de schappen.
Lekker vers blijven koken hoor. En dan loop je tuin in voor wat gele blaadjes paardenbloem. Wat witte duizendblad bloesem. Strooi het over je kunstige maaltijd. En wees trots als een pauw.
Ambacht is kunst. Achter alles wat we met de hand maken schuilt een artiest.
Behalve in de lasagne van mijn ex-schoonmoeder.
Stay Fresh!
Nikai
Comments